Borgerforeningen: To koncerter med Group Busstop – og den ene er udsolgt

16. september 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Group Busstop giver dobbelt-koncert fredag den 1. oktober og lørdag den 2. oktober i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Begge dage fra klokken 19 og der er få billetter til koncerten om lørdagen, mens fredagskoncerten er udsolgt.

“Musik-entusiaster hungrer efter at komme til koncerter, og vi er blevet enige med Borgerforeningen om at give en dobbelt-koncert”, fortæller musiker Flemming ‘Totte’ Andersen i en pressemeddelelse.

Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra ’60erne og ’70erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen, Tim Hansen – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen og Ole Skau samt Flemming ‘Totte’ Andersen – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen. Han har en fortid i Doncarsters.

Og til koncerterne i Skyttehuset præsenterer Busstop en ny mand på scenen. Det er Preben Hovedskou, der er kendt fra bandet Def Cisum. Han tager percussion-siden.

Billetsalget er godt i gang og der kan købes lørdags-billetter til 175 kr. via Mobilepay 349489 eller Jens Gøttler kan kontaktes på tlf.  3048 3466.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...