Ida Nielsen og The Funkboots giver koncert i Sønderborg

Ida Nielsen. Pressefoto
Ida Nielsen. Pressefoto
17. september 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Ida Nielsen har oplevet en del som den kvindelige bassist for den legendariske kunstner Prince indtil hans død i 2016 og har oplevet lidt af hvert i hele verden på tour med Prince.

Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band, The New Power Generation, og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten Prince & 3rdeyegirl og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows, skriver Sønderborghus.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen – og på torsdag gør hun og bandet holdt i Sønderborghus, hvor de spiller koncert klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er en af de bedste bassister i verden og hendes funkede bas blæser folk bag over, hvor end hun træder op.

 

 

19. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Søndag blev der delt gratis madvarer ud

19. maj 2024 Frivillige

Søndag blev der delt gratis madvarer ud til mennesker, som har svært ved at få økonomien til at hænge sammen og det var lokale frivillige fra Stop Spild Lokalt, der havde sat scenen i Frivillighedens Hus. “Sent lørdag aften var vi rundt og hente madvarer, som ellers ville falde for sidste dato, i varehusene. Derefter […]

Læs mere...