Copenhagen Drummers kommer til Sønderborg

Pressefoto
Pressefoto
22. september 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor – krydret med et enestående og særpræget lysshow – tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan opleve dem i Sønderborg Teater den 8. april, skriver arrangørerne.

Feel Good Tour er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde”, lyder det fra Copenhagen Drummers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne sælges via Sønderborg Teater.

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...