Oplev Jussi Adler Olsen og Brecklings Bogcafé i Ahlmannsparken

Jussi Adler Olsen
Jussi Adler Olsen
28. september 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Det er med stor glæde, at Brecklings Bogcafé kan præsentere den verdensberømte, danske forfatter, Jussi Adler-Olsen. Brecklings Bogcafé byder velkommen i Ahlmannsparken i Gråsten, hvor vi skal høre om den nye roman i afdeling Q-serien, Natrium Chlorid, og hvor vi skal høre nærmere og gå dybt ind i Jussi Adler-Olsens forfatterskab.

Jussi Adler-Olsen har udgivet sin berømte serie i 40 lande, blandt andre Rusland, Tyskland og Korea. Jussi Adler-Olsen glæder sig selv til at komme til kongelige Gråsten og fortælle om sit liv og forfatterskab i en samtale med med Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver torsdag den 18. november klokken 19.00 i BHJ-salen.

”Glæd jer til en stor, sjov og interessant aften i Jussi Adler-Olsens univers”, siger Allan Breckling i en pressemeddelelse.

Der vil blive bogsignering efter eventet.

Billetten koster 195 og kan købes på tlf. 5240 6616 eller [email protected]

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...