Mesterkok giver The Burger Concepts nye burger karakteren ‘middel’

15. oktober 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis mesterkokken Yves Matter Lindén, skal give karakter til den nye og større bøf samt den opgradere bolle i The Burger Concept i Borgen, så vil han give den et sekstal – altså lige omkring middel på en skala fra nul til ti.

“Bollen er lidt sød og kødet er lidt tørt. Måske skulle bøffen have været lidt tykkere eller også skulle fedtindholdet være højere”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT. Han understreger, at han bedømmer den til at være middel og altså ikke ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske er målgruppen de unge, som vil have burgere til en god pris og også i en fart”.

Burgeren, som SønderborgNYT og Yves Matter Lindén var inviteret til at smage, var garneret med syltede rødløg, pickles, tomat, mayoketchup samt raviotte og salat.

Et stort plus er medarbejderne, som var særdeles servicemindede og de gjorde sig umage med at forklare, hvordan de sætter burgerne sammen.

19. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Boliglejere kan se frem til huslejestigning

19. maj 2024 Erhverv

Sønderborg Andelsboligforening vil skifte taget på boligerne på Rendsborgvej 1-8C i Dybbøl og har derfor om kommunal godkendelse til både at optage lån og sætte huslejen op. På onsdag skal politikerne i Økonomiudvalget give grønt lys for, at boligforeningen kan optage et lån på 4.715.000 kroner og hæve huslejen med årligt 199 kroner pr. kvadratmeter. […]

Læs mere...