Fem landsbylaug inviterer til ‘Valgmøde å Sydals’

17. oktober 2021 KV21 Skrevet af: Redaktion

De fem landsbylaug på Sydals har inviteret spidskandidaterne for partierne til valgmøde i Lysabild Børneunivers torsdag den 4. november kl. 19.30. Hvor alle er velkomne uden tilmelding.

Kandidaterne skal forholde sig til den udviklingsplan, som Sydals-laugene har lavet i fællesskab på baggrund af borgermøder i 2018. Den kan ses på lysabild-sydals.dk og hedder ’Udlevelse i verdensklasse’. Derudover vil det være op til tilhørerne og kandidaterne at præge debatten.

I seneste kommunalvalgkamp i 2017 omtalte politikerne valgmødet på Sydals som det bedst besøgte i hele valgkampen. Det vil desuden være muligt at hilse på de lokale kandidater denne aften. Det er gratis at deltage i valgmødet, og der er ingen tilmelding, skriver landsbylaugene i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden valgmødet er der fællesspisning, hvor mange af kandidaterne spiser med.

Hvis du vil deltage i fællesspisningen, der starter kl. 18.30, skal du tilmelde dig Åben Skole ved Erling Junker på 23 61 47 29 eller [email protected] senest søndag den 31. oktober.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...