KV21: Har du brug for at stemme derhjemme?

27. oktober 2021 KV21 Skrevet af: Redaktion

Ønsker du at stemme i eget hjem på valgdagen på grund af sygdom eller manglende førlighed, er det muligt at brevstemme i eget hjem.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Du skal kontakte Borgerservice i Sønderborg Kommune på tlf. 8872 6400 eller 8872 4006 senest den 4. november for at bede om lov til at stemme i dit hjem.

Hvis kommunen mener, du er berettiget til at stemme i dit hjem, vil to tilforordnede vælgere på et aftalt tidspunkt den 16. november komme til dit hjem, hvor du kan stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...