945 færre på overførselsindkomster

5. november 2021 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Den 4. januar var der 10.197 personer mellem 18 og 64 år i Sønderborg Kommune, der modtog overførselsindkomst.

“Den 1. november er dette tal faldet til 9.252, altså 945 færre på overførselsindkomster. Det er en imponerende og en stor nedgang”, siger Jan Prokopek Jensen, formand for Arbejdsmarkedsudvalget, i pressemeddelse.

Det er især dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere, der er kommet i arbejde. Der er således 917 færre i disse to kategorier, og det er godt for dem og deres familier, men også for virksomhederne i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder også, at staten i år har krævet 27 millioner kroner tilbage i refusioner. Resultaterne betyder også, at vi foreløbig kan overføre yderligere ekstra 20 millioner i år fra arbejdsmarkedsområdet til de velfærdsområder, der har behov for yderligere penge.

“Den forstærkede og gode indsats fra Jobcentrets side fortsætter, og vi forventer at antallet på overførselsindkomst fortsætter med at falde det kommende år”, siger Jan Prokopek Jensen.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...