På Brøggeriet er der julefrokoster på fredage og lørdage fra den 22. november og frem til jul. Når gæsterne kommer står der marinerede sild, stegte sild, hønsesalat med bacon og andre lækkerier foran dem, så de alle kommer roligt fra start – og så henter man selv de øvrige retter ved en stor buffet.
– Og onsdag går vores bygger i gang med at lave husets julebryg, siger Jacob Moos, der til daglig har ansvaret for Spiseriet, som ligger på 1. sal i Brøggeriet.
– Når de er julefrokost, så pynter vi op, så alting emmer af jul – og vi har musik, der bare lige sidder i skabet til en festlig aften, siger Jacob Moos.
Han anbefaler, at de gæster, der vil med, får bestilt bord i en fart, så de er sikre på, der er plads. Bordbestilling: 74 43 10 12.
På bordene serveres:
- Marinerede Sild med karry salat
- Stegte sild med løg
- Hønsesalat med bacon
- Rejer med aioli
- Laksesalat med avocado, ingefær og fennikel
- Rugbrød, maltbrød, franskbrød, smør og fedt
Fra buffet serveres:
- Grisse-basse med hvidkål
- Kålpølser kogt i vor egen julebryg med grønkål
- Små frikadeller
- Kalveculotte
- Kyllingebryst i serranoskinke
- Dadel-rødkål
- Flødekartofler
- Råkost med tørrede tranebær
Dessert serveres på buffet
- Brøggeriets Brownie
- Ris a la mandes
Pris 275,00
Menu pr . pers. 275,-kr. og inklusiv fri øl vand vin fra klokken 19-01 blot 550,00 kr.
Mod forudbestilling serveres julefrokosten også i hverdagene til minimum 10 personer.