KV21: Regbue-vælgermøde på Heidi’s BierBar

10. november 2021 KV21 Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunalpolitik handler om at gøre vores by bedre – men hvordan sørger vi for, at der er plads til alle i Sønderborg uanset køn eller seksualitet?

Det skal vi sammen blive klogere på til dette alternative vælgermøde, skriver arrangørerne, som iviterer til ’Regnbue’vælgermøde’ på Heidi’s Bierbar i dag, onsdag, klokken 16.10

Vælgermødet styres af dragqueen Mizz Privileze og allerede her kan du måske høre, at det ikke er et standard sid-på-røven-og-lyt-i-to-timer-på-politikere-møde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette vælgermøde er nemlig interaktivt og kombinerer speed-dating og lyttesessions med en mere klassisk paneldebat.

Mødet starter kl. 16.30 med et “shot of politics” – med eller uden alkohol – og slutter kl. 18.00.

Jesper Smaling, Socialdemokratiet, Maria Frost Andresen, Venstre, Tom Holden Jensen, Slesvigsk Parti og Jørgen Jørgensen fra SF er politikerne i panelet og derudover er alle er meget velkomne – uanset alder, køn og seksualitet.

Det er din chance for at blive klogere på, hvem du skal stemme på – eller gøre politikerne klogere på, hvordan det er at være LGBT+person i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet arrangeres af foreningen Lev og Lad Leve, der arbejder for at stoppe had mod LGBT+personer i Danmark.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen