Banke ApS satser på en fremtid i Nordborg

10. februar 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Banke ApS overtager lejemålet på den 5.000 kvm store fabrik på Mellemvej i Nordborg, som tidligere husede maskinfabrikken MGM-A/S.

”Det er en investering i fremtiden, og vi er ikke bange for at placere den i Nordborg”, siger Rasmus Banke og tilføjer:

”Tingene er ved at vende på Nordals, og vi kan se muligheder i Nordborg, som ville være svære for os at realisere i Sønderborg”, siger han i en pressemeddelelse.

”Vi har investeret massivt i produktudvikling, imens Corona-epidemien rasede, og nu begynder lanceringen af produkterne og opbygningen af produktionen. Nogle af vores aktiviteter er meget pladskrævende, blandt andet produktionen af batterielektriske- og brintelektriske drivlinjer til lastbiler, og vi har brug for store mængder strøm. Begge dele kan vi få opfyldt i fabrikken i Nordborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Banke ApS beskæftiger i dag ca 20 medarbejdere i Ormstoft, og har desuden en ingeniørafdeling i Ukraine og salgskontorer i Holland og Spanien. Virksomheden har netop ansat to nyuddannede maskinmestre og en lærling, og forventer at fordoble antallet af medarbejdere frem mod 2024.

Siden lanceringen af det første E-PTO i 2011, har Banke opbygget en position som europæisk markedsleder inden for batterielektriske strømløsninger til arbejdskøretøjer, herunder renovationsvogne, mobile kraner og fejemaskiner, og virksomheden har salg i 11 europæiske lande, heriblandt Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...