Mød borgmesterkandidaterne i tv-duel mandag klokken 17 på SønderborgNYT TV

De tre borgmesterkandidater i tv-studiet
De tre borgmesterkandidater i tv-studiet
15. november 2021 KV21 Skrevet af: Redaktion

I eftermiddag, mandag, klokken 17:00, har vi de tre borgmesterkandidater fra Venstre, Slesvigsk Parti og Socialdemokratiet i vores tv-studie, hvor de kommer med svar på de mange spørgsmål, som SønderborgNYTs læsere og seere har sendt til os om blandt andet ældreområdet, børn og unge og den grønne omstilling.

Mød Ellen Trane Nørby, Stephan Kleinschmidt og Erik Lauritzen i den sidste tv-duel på konkrete svar på jeres konkrete spørgsmål, inden valgdagen i morgen tirsdag.

Du kan følge tv-duellen mellem borgmesterkandidaterne mandag klokken 17:00 på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...