Venstre-politiker smittet med Corona

19. november 2021 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Vivi Brit Nielsen, som netop er valgt ind i Byrådet for Venstre, er smittet med Corona og dagen efter kommunalvalget, hvor en test viste, at hun var smittet, begyndte hun at ringe og skrive til alle de mennesker, som hun har været tæt på, mens hun var på Sønderskov-Skolen og andre steder i løbet af valgdagen.

“Jeg har selvfølgelig også informeret kommunens ledelse og min arbejdsplads”, siger Vivi Brit Nielsen og råder de mennesker, som har været tæt på hende de seneste dage til, at de bliver testet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Smittetallene i Sønderborg Kommune er høje – og antallet af coronasmittede var i går, torsdag, 357 – og kommunen indfører en række tiltag på skolerne, fordi det især er der, smitten breder sig.

Kommunen har også rykket Region Syddanmark for, at der oprettes et testcenter i Gråsten.

 

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...