Tre projekter får støtte fra kommunen

24. november 2021 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer har behandlet tre ansøgninger og bevilget penge fra Puljen for Borgerinitiativer til alle tre.

Skovby Landsbylaug, Mommark Landsbylaug og Lysabild Landsbyråd: ”Udfordringer og muligheder når pigefodbolden blomster på Als” har fået 45.480 kroner til en samkørselsordning og evaluering af denne.

E´Svenstruplaug: Har fået 46.600 kroner til ”Supercykel P-plads ved Nordborgvej/Nørreskovvej” – og Hundslev-Almsted-Notmark Landsbylaug har fået 99.646,80 kroner til aktivitetsparken: ”Midt O´Als”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet har sat en million kroner årligt af til Puljen til Borgerinitiativer. Formålet med puljen er, at Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer kan støtte op om en tidlig indsats over for konkrete problemstillinger og projektforslag, der fremmer udviklingsinitiativer i landdistrikterne.

16. maj 2024 112, Sønderborg

Politiet efterforsker voldsepisode på en folkeskole

16. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag fik politiet i Sønderborg en anmeldelse, der gik på, at en 15-årig pige på Sønderskov-Skolen er blevet sparket på hoften og på benene af to andre elever. “Hændelsen skete om formiddagen og vi efterforsker sagen som enhver anden voldsanmeldelse”, siger politikommissær Martin Hess Pedersen til SønderborgNYT. De to drenge, som menes at have […]

Læs mere...