Årets Hjertesmykke ligger klar hos Jacob Nielsen & Søn

26. november 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Traditionen tro er årets Hjertesmykke klar til salg fra guldsmed og urmager Jacob Nielsen og Søn i Jernbanegade. For hvert Hjertesmykke der sælges, går 150 kroner til ’En God Jul For Alle’.

Hjertesmykket 2021 koster fra 449 kroner inklusiv en sort kæde og smykket kan fås i sølv, sølv-forgyldt og 14 karat guld

Det er syvende år i træk, guldsmed Line Mechlenborg Madsen har designet og lavet Hjertesmykket.

“I år danner smykket en stjerne – og det er Nordstjernen, som viser vejen til kærligheden”, siger Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT og tilføjer, at det næppe kan blive mere romantisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kravene til et Hjertesmykke er, at det skal være noget med hjerter og så må det ikke være for tidskrævende at lave”, siger Line Mechlenborg Madsen. Også hos Jacob Nielsen Guld, Sølv og Ure er tid lig med penge. Og jo mere tid, der skal bruges på hvert enkelt Hjertesmykke, jo dyrere bliver det.

“Og vi vil gerne have, at alle skal have mulighed for at købe det”.

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...