Jesper Rosanes: Puds brillerne Helge Larsen

Arkivfoto
Arkivfoto
29. september 2013 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sundhedsudvalgsformand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

I mit indlæg på Sønderborg Nyt skrev jeg forleden at, at visse politikere kun bruger tiden på hinandens fejl.

En, ikke særligt tiltalende metode som jeg tager afstand fra, og derfor lavede jeg en positiv faktaliste, som selv ikke Helge Larsen kan bestride, over hvad der bl.a. er sket i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode.

Jeg skrev hvad jeg og udvalget har arbejdet med. Det er jo sådan, at formanden tegner udvalget, det husker Helge Larsen sikkert fra sidste byrådsperiode, hvor han var formand for sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik er et teamwork hvor man laver resultater sammen, selv om man er på hvert sit hold. Sundhedsudvalget har i perioden opfundet/videreført og udviklet en masse tiltag og projekter.

4 mio. til patientrettet forebyggelse, sygeplejefagligt akutteam, opprioritering Ulkebøl rehabiliteringscenter, og styrket sundhedscenteret med ”mere sundhed for pengene” 1.5 mio. osv.

Hvis Helge Larsen føler, at han skal have æren for en del, eller det meste, så fint for mig. Jeg arbejder for resultater for borgerne, og ikke så meget for hvem der skal have æren, men mennesker er jo forskellige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen skriver ”Jeg” har smadret/sparet stort set alt

Jeg er for fin til at nævne, at Helge Larsens budget som vedtages på næste byrådsmøde, bl.a. reducerer sundhedsordningen for ansatte med 1 mio. eller 53 % af budgettet.

Så kære Helge, selv om du har ondt i ”ryggen” så vær glad for de gode ting vi i ”fællesskab” har lavet, og med hensyn til de nye boller på suppen efter valget syntes jeg, vi skal lade vælgerne afgøre.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...