Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

Christen Espersen. Pressefoto
Christen Espersen. Pressefoto
3. december 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg.

Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han skal varetage administrative opgaver, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Christen Espersen er fuddannet maskinarbejder. I Aarhus blev han maskiningeniør og han blev umiddelbart herefter ansat som turnusingeniør hos Danfoss i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her arbejdede han i forskellige afdelinger inden han i 1994 etablerede miniBOOSTER Hydraulics A/S.

Virksomheden har i mange år været selvfinansierende og har fem gange modtaget Dagbladet Børsens Gazelle-pris.

Firmaets produkter, der henvender sig til blandt andet vindmølleindustrien, bilindustrien og offshore-sektoren, sælges over hele verden.

 

13. maj 2024 Sport, Sønderborg

Hold fra Sønderborg Bowlingklub spillede sig i 1. division

13. maj 2024 Sport

Sønderborg Bowlingklub har spillet oprykningsspil i Herning i går, søndag, og der deltog fire klubber fra Frederikshavn, Odense, Horsens og Sønderborg. De hold, der blev nummer et og to ville sikre sig en plads i 1. division næste sæson, skriver den lokale bowlingklub. Første kamp mellem Frederikshavn og Sønderborg endte 20-4 til Sønderborg. Bedste spiller […]

Læs mere...