Flere end ti lægehuse tilbyder Corona-vaccinationer

7. december 2021 Samfund Skrevet af: Redaktion

Fra i morgen, onsdag, kan alle borgere i Region Syddanmark blive vaccineret hos egen praktiserende læge.

Det fremgår af Region Syddanmarks hjemmeside, hvor man også kan se, hvilke lægehuse der tilbyder vaccineren i klinikken.

Tidsbestilling til vaccination sker gennem lægen og altså ikke på vacciner.dk, som hvis man skal vaccineres i et vaccinationscenter. Man vælger selv, hvilken læge man eventuelt gerne vil vaccineres hos – det behøver ikke at være ens egen læge.

Tilbuddet gælder både 1., 2., og 3. vaccinationsstik. Du skal dog have invitation til vaccination for at kunne bruge tilbuddet. Tilbuddet gælder både børn og voksne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familielægerne i Gråsten, Læge Annemette Als, Lægehuset Zachariassen, Lægekompagniet Nordals, Lægerne i Broager, Lægerne Ringgade I/S, Lægerne Victoria, Lægernes Hus Gråsten, Møllegade Lægehus, Nordborg Lægehus, Vester Sottrup Lægehus og Hørup Lægehus.

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...