Konservative: Partier vælger selv deres valg-strategi

4. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Voldsomme personangreb flyver rundt i vores lokale medier i disse dage. Et medlem har forladt Fælleslisten og smækker med døren – selvfølgelig midt i en valgkamp – og selvfølgelig for at gå til en anden lokalliste – der selvfølgelig er meget bedre.konservative

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste partier har prøvet lignende situationer – og ved derfor også, at det ikke er rart. De ved også, at intet er sort/hvidt, og at der er masser af intriger og interesser på spil – som regel for den, der går – når en politiker forlader et parti til fordel for et andet.

Som politisk modstander kan man enten vælge at svælge i et andets partis midlertidige modgang og forsøge at udnytte det til egen vinding. Det ser vi desværre eksempler på netop nu, hvor modstandere har fået en platform til at sige, at borgmesteren er uden lederevner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller man kan vælge at holde sin sti ren og holde fokus på sin politik og sine holdninger. Man kan vælge at ønske, at det kryds, der sættes på stemmesedlen, ikke er et negativt fravalg, født af intriger og mudderkastning – men i stedet er et positivt tilvalg af konkrete ideer, klare holdninger og reelle evner til at skabe samarbejde, udvikling og vækst.

Som konservative byrådskandidater vælger vi det sidste.

 

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...