Clinic Divine er klar til at gøre kvinder endnu smukkere

29. januar 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den 1. februar åbner Clinic Divine i Østergade i Sønderborg og de tilbyder blandt andet permanent makeup, ekstensions, mesoterapi og lash brow lift.

“Vi har været i Aabenraa i godt et år og synes, det giver rigtig god mening at åbne en skønhedsklinik i Sønderborg, fordi det mangler byen”, siger de to kvinder, Camilla og Monique, der er sammen om Clinic Divine.

“Det er vigtigt for os, at vi har vores eget sted, så alting bliver præcis, som vi ønsker det”.

De har taget deres uddannelse i Vejle og fortæller, at hos dem er viden, information, tillid og afstemning af forventninger afgørende elementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På tirsdag har vi åbningsreception fra klokken 14 til 17 og der er Sønderborgs kvinder velkommen til at kigge indenfor i vores nyistandsatte lokaler”, siger Camilla og Monique, som begge bor i Augustenborg.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...