Højere vederlag til bestyrelsen i Sønderborg Forsyning

Daniel Staugaard fra Venstre
Daniel Staugaard fra Venstre
7. februar 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Venstres Ellen Trane Nørby, som er formand i bestyrelsen for Sønderborg Forsyning, får i dag 70.000 kroner årligt i honorar for formandsopgaven.

“Nu får formanden 70.000 kroner, næstformanden 50.000 og vi menige bestyrelsesmedlemmer får 25.000 kroner om året. Borgmesteren og det tidligere formandskab har aftalt, at de beløb skal stige”, siger Venstre-politiker og bestyrelsesmedlem Daniel Staugaard til SønderborgNYT.

Hvor stor stigninger bliver, er endnu ikke besluttet. Daniel Staugaard fortæller videre, at honoraret med 70.000 kroner til bestyrelsesformanden har været sådan i flere end 10 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Byrådet, som har udpeget Ellen Trane Nørby og Daniel Staugaard fra Venstre samt socialdemokraterne, Tom H. Nielsen, Jan Prokopek Jensen og Ganeswaran Shanmugaratnam til Sønderborg Forsynings bestyrelse.

1. maj 2024 REGIONALT, Samfund

Klokken 12 hyler sirenerne og det gør mobiltelefoner også

1. maj 2024 REGIONALT

Den første onsdag i maj tester Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet alle landets sirener og det er anden gang, at alarmen også bliver testet på nyere mobiltelefoner. Det sker klokken 12.00, når sirenerne lyder med ‘Fare-signalet’, som er en tone, der gentages fire gange i løbet af 45 sekunder. Tonen stiger hurtigt og falder langsomt, og der […]

Læs mere...