Farvel til destilleriet og godaften til eget diskotek

Damir Damir er medejer af Bar 37
Damir Damir er medejer af Bar 37
11. februar 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

I aften åbner Bar 37 på Lille Rådhusgade, hvor det tidligere Bobs har ligget. Det er tre tidligere partnere fra Destilleriet Als: Damir Damir, Mohamed og Bjørn, der er gået sammen om at åbne en ny og moderne natklub i byen.

Og helt frem til, at dørene åbnes, så er der travlhed, men de lover, at de nok skal blive klar. De besluttede sig for at træde ud af destilleriet og stoppe med at hælde alkohol på flaskser – nu skal de i stedet sørge for, at flaskerne bliver tømt.

”Der er styr på detaljerne i det nye koncept, som skal kendetegne Bar 37. Stedet vil være ‘up to date’ med det nyeste indenfor både musik og drinks, og for at sikre det, så er der indsat et smagsdommerpanel af en håndfuld unge i alderen 18-20 år”, siger Damir Damir til SønderborgNYT og tilføjer, at de har købt hele bygningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Smagsdommerne skal sikre, at det kun er de mest populære hits, der kommer med på spillelisten hver fredag og lørdag aften og sikre, at det er skønne drinks, der kommer glassene. Lokalerne er blevet sat i stand og frisket op, og der er bygget en ekstra bar ved nedgangen til dansegulvet og så har vi et lysanlæg, som bare er helt fantastisk”.

Vilson Ferati, som de fleste nok kender fra X Factor, bliver daglig bestyrer og frontfigur for natklubben.

Med et imponerende lys- og lydudstyr på plads er Bar 37 klar til et brag af en åbning, når de slår dørene op i aften og stedet er åbent hver fredag og lørdag kl 22.00-05.00./ds

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...