Blomsterhjørnet på Alsgade lukker

Blomsterhjørnet. Privat foto
Blomsterhjørnet. Privat foto
12. februar 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Fordi Svend Lauritzen ønsker at gå på efterløn fra 1. juni, har vi besluttet, at vi lukker Blomsterhjørnet efter flere end 50 år med blomster på Alsgade 3. Det skriver ejerne, søskendeparret Kirsten Lassen og Svend Lauritzen, på Facebook

Det er selvfølgeligt vemodigt, at skulle sige farvel til vores kunder, der trofast har støttet os gennem alle årene og vi husker begge dagen den 1. oktober 1990, hvor vi overtog Blomsterhjørnet efter vores forældre, som åbnede butikken den 24. september 1970.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi var spændte på, om vi kunne leve op til det ansvar, at være selvstændige som bror og søster. Men det er gået over al forventning, takket alle jer kunder og vores dygtige ansatte, så vi har ikke fortrudt.

Vi vil gerne sige til dem, som har gavekort liggende til butikken: Se at få det brugt inden vi lukker i maj, hvor vi selvfølgelig laver et ophørsudsalg.

I øvrigt holder ejerparret vinterferie, så butikken er lukket frem til mandag den 21. februar.

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...