Kiropraktorerne fejrer ny partner og to jubilæer med en reception

23. marts 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 1. april er der reception mellem klokken 15 og 17 hos Kiropraktorerne på Kongevej i Sønderborg og det er der ikke bare én, men tre gode grunde til. Den ene er, at Lone Kousgaard Jørgensen har været i kompagniskab i ti år. Den anden er, at Sanne Dam Søndergaard er trådt ind i ejergruppen og nu kan kalde sig partner. Sidst – men ikke mindre vigtigt – så er det i år 20 år siden Lone Kousgaard Jørgensen begyndte som kiropraktor.

Sanne Dam Søndergaard har været hos Kiropraktorerne i otte år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu, hvor jeg er blevet partner, så får jeg større indflydelse på udviklingen og hvad der ellers skal ske”, siger hun og tilføjer, at Kiropraktorerne er en klinik i vækst.

I Kiropraktorerne er der ottte kiropraktorer, tre fysioterapeuter og to massører ansat – og med fem sekretærer og en servicemedarbejder, så er der i alt 19 medarbejdere, som gør deres sted, at klinikken er et dejligt sted at komme.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...