Klimadebat på fyraftensmøde med klimaekspert Jesper Theilgaard og politikere

Klimaordfører Anne Paulin fra Socialdemokrati
Klimaordfører Anne Paulin fra Socialdemokrati
25. marts 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Ifølge FNs Klimapanels seneste rapport i februar vil klimaforandringerne ramme os hurtigere og hårdere, end hidtil antaget. Kan vi nå at reagere kraftigt nok i Danmark og Europa, så vi undgår de værste konsekvenser.

Regeringens klimaordfører Anne Paulin og medlem af Europa-parlamentet Christel Schaldemose debatterer klimaet med klima-ekspert Jesper Theilgaard, kendt fra DR Vejret, i MultiKulturhuset ved et fyraftensmøde fredag den 8. april klokken 16-19, skriver arrangøren, Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alle lande diskuterer man, hvilke metoder, der skal tages i brug for at tæmme temperaturstigningen. Samtidig betyder Ruslands invasion af Ukraine oprustning i hele verden. Hvilken indvirkning vil det få på klima-indsatsen.

Der er spørgsmål nok at tage fat på for klima-eksperten og de to politikere, så arrangementet bliver helt sikkert ikke kedeligt. Og der bliver selvfølgelig lejlighed til at stille spørgsmål fra tilhørerpladserne.

Alle i Syddanmark med interesse for klimaet er velkomne til arrangementet. Entreen er 25 kroner inkl. sandwich og kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet kan indbetales via MobilePay til 31 42 43 69

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...