OJ Electronics er blevet både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret

31. marts 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag middag var alle medarbejdere fra OJ Electronics samlet i kantinen, fordi administrerende direktør Erik Damsgaard ville fortælle, at de alle havde noget at fejre, da virksomheden netop er blevet både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret med ISO 14001 og ISO 45001.

“Disse certifikater ser vi som et skridt på vejen til at arbejde målrettet med, at leve op til FNs Verdensmål nummer 7, 8 og 12 som handler om bæredygtig energi, anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion”, sagde en stolt Erik Damsgaard, adm. direktør hos OJ Electronics, til medarbejderne og fortsatte:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores kunder stiller krav til, at vi producerer vores produkter på en ordentlig og bæredygtig måde samtidig med at vi passer godt på os selv og verden omkring os. Derfor ønsker vi at implementere de tre verdensmål i vores måde at tænke, agere og producere på” sagde Erik Damsgaard.

Du kan SE BILLEDER HER.

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...