Huset Torré – nu i større rammer

19. april 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Huset Torré slog i dag, tirsdag, dørene op til den helt nye butik, der er skabt i samarbejde med Vinspecialisten i de nyrenoverede lokaler på Perlegade 54.

Der har været mange kunder forbi butikken siden åbningen i formiddags og åbningsdagen byder samtidig på reception med et glas bobler, lidt godt til ganen og levende musik.

Rikke Torré har selv stået i spidsen for indretningen af den flotte og indbydende butik og hun har været med under hele processen med renovering af lokalerne til det endelige resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er blevet præcis, som jeg ønskede mig, og jeg er så glad. Kunderne er strømmet til hele dagen, og det har bare været en sand fornøjelse”, siger Rikke Torré til SønderborgNYT.

Hun fortæller, at der er meget mere plads i de nye lokaler og den ekstra plads skal bruges til at have nye varer på./ds

Du kan SE BILLEDER HER.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...