Konservativ start på skoledagen

Arkivfoto
Arkivfoto
5. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag morgen blev adskillige elever på VUC i Sønderborg mødt af Det Konservative Folkeparti, der  spredte bolcher og valgfoldere – og det viste sig, at langt de fleste elever tog imod.

At få en snak om politik blev der ikke tid til, fordi lærerne ventede indenfor døren med dagens program – der blandt andet rummer et vælgermøde.

Og til det møde er de konservative politikere ikke sat udenfor døren.

Men mange debatarrangørere udvælger alene partier, der er repræsenteret i Byrådet – og her kan man spørge sig selv, om det er godt for demokratiet eller ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved kun at invitere partier, der i forvejen sidder i Byrådet, så øges sandsynligheden for, at kommunalvalget bare fører til mere af det samme.

Valggruppen 2013 udelukkede enkelte politikere fra deres møder og det gav protester fra partierne. Men når hele partier udelukkes, så er der stille.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...