Sønderborg Fremad fik tanket kontoen op med benzinpenge fra OK

28. april 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden var Hans Jørgen Thomsen fra OK-benzin på besøg hos Sønderborg Fremad, hvor han brugte lidt af sin aften på at få nogle af fodboldbørnenes forældre til at tage imod et OK-benzinkort.

“Når de bruger det ved en af OK-stationerne, så giver OK 5 ører pr. liter tanket benzin til klubben – og er der en bilist, som tanker 500 liter eller mere på et år, så kommer der en bonus på 200 kroner”, siger Hans Jørgen Thomsen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at han gerne tager ud til sportsklubber, foreninger og stævner for at få flest muligt med i OK-ordningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og formanden for Sønderborg Fremad syntes, det var herligt, at Hans Jørgen Thomasen kom et smut til stadion på Kærvej.

“Jeg har 10.792 kroner og 65 ører med til Sønderborg Fremad. Det er de penge, som klubben får fra OK-kunder, der har registreret fodboldklubben på deres kort”, siger han.

Og fodboldformand Kim H. Andersen tog glad imod pengene.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...