20. maj er der banko hos Borgerforeningen – alle er velkommen

Arkivfoto
Arkivfoto
14. maj 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Borgerforeningen er knap blevet færdig med et stort todages loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, før det går løs med et nyt arrangement.

Aktivitetsformand Svend Aage Andersen fortæller, at Borgerforeningen efter flere års corona-pause prøver at genoplive et godt gammeldags bankospil.

Det sker fredag den 20. maj kl. 19.00 i den store sal i Kulturhuset – Skyttehuset. Dørene åbnes kl. 18.00.

“Det bliver et bankospil med fine præmier og en præmiesum på 5.000 kroner”, lyder det i en pressemeddelelse fra Svend Aage Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerforeningen har før coronaens indtog haft et årligt bankospil i slutningen af november, men prøver nu en ekstra omgang bankospil midt i året.

Borgerne i Sønderborg kan i øjeblikket se noget af Borgerforeningens arbejde i city. Det er nemlig Borgerforeningen, som står bag Vores Sønderborg – Sønderborg Handels initiativ med de mange gule cykler i midtbyen.

Næste projekt er når Borgerforeningens medlemmer hænger de flotte blomsterkugler op i lygtepælene i midtbyen.

8. maj 2024 112, Nordborg

Indbrudstyve stjal køleskab

8. maj 2024 112

I løbet af weekenden har der været indbrud hos Nordborg Andelsboligforening og enten er tyvene kommet ind gennem en ulåst dør eller også har de haft en nøgle. “Det siger vi, fordi der ikke er spor, som viser, de er kommet ind på anden måde”, siger Chris Thorning Vesterdal fra Sønderborgs politi. “Der er stjålet […]

Læs mere...