Sønderjysk Forsikring støtter ringridningen med 50.000 kroner

17. maj 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Sønderjysk Forsikring har i mange år støttet Ringriderfesten i Sønderborg som sponsor. I år suppleres der yderligere til de mindre ringriderfester på Als og Sundeved, fordi de efter årene med corona er udfordret økonomisk og mandskabsmæssigt.

Det gøres i samarbejde med Ringriderfesten i Sønderborg, der har haft dialogen med de øvrige ringriderforeninger.

Hans Otto Ewers, der er ritmester hos Ringriderfesten i Sønderborg, siger i en påressemeddelelse:

”De mindre ringridninger er vigtige for sporten, fordi det ofte er her rytterne starter, inden de er med i den store dyst i Sønderborg. Uden ryttere ville Ringriderfesten i Sønderborg jo bare være en byfest. Derfor betyder støtten utrolig meget i forhold til at bevare traditionerne, sammenholdet og Ringriderfesten i Sønderborg. Vi vil derfor også gerne, på de lokale ringridningers vegne, takke for den flotte opbakning og økonomiske støtte, som Sønderjysk Forsikring bidrager med i år”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Støtten, som samlet er på knap 50.000 kroner er givet til: Broager Ringriderforening, Ulkebøl/Hørup Ringridning, Tandslet Ringridning, Skovby og omegns Ringriderforening, Kegnæs Ringriderforening, Guderup og omegns Ringridning, Svendstrup Ringriderforening, Søby Nordborg Ringridning og Nordborg Ringridning.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...