Omfattende hærværk på en Bentley Continental

18. maj 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Natten til tirsdag mellem klokken o3:03 og 03:06 bliver en Bentley Continental GT, som stod på en adresse på Teglkrogen i Gråsten, hærget af en hærværksmand.

“Bilens døre, motorhjelm, bagklap og kofanger er ridsede, kalechen er skåret op og der er hældt syre ud over bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Der er videoovervågning på adressen og den viser gerningsmanden ankomme og han ses igen, da han tre minutter senere forlader stedet.

“På overvågningen kan vi se en maskeret mand, som er mellem 190 og 195 centimeter høj. Han har en lys jakke eller trøje på, mørke bukser og sort/hvide sko”, siger Chris Thorning Vesterdal, der gerne tager imod opkald fra personer, der har en idé om, hvem gerningsmanden er. Politiet har telefon 114.

11. maj 2024 Uncategorized

Bro kan ikke åbne

11. maj 2024 Uncategorized

Solen skinner, og varmen er på vej op, hvilket betyder flere lystsejlere på vandet. Men dem, der gerne vil passere Egernsundbroen, må væbne sig med tålmodighed. Sønderborg Kommune oplyser i en pressemeddelelse lørdag formiddag, at Egernsundbroen ikke kan åbne for skibe. Årsagen er tekniske problemer, som har betydet, at broen ikke kunne åbne som planlagt […]

Læs mere...