Post- og pakkebutikken i Borgen lukket fra søndag

Borgens postpakkecenter. Foto: Borgen Shopping
Borgens postpakkecenter. Foto: Borgen Shopping
18. maj 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Søndag den 22. maj er sidste åbningsdag i post- og pakkebutikken Borgen Welcome, i Borgen Shopping.

”Vi har igennem de snart fire år, som postbutikken har været drevet i centret, set en tendens i kundernes ønsker til modtagelse af pakker, som er gået i retning af, at man ønsker, at pakken kan leveres på en så smidig og nem måde som muligt, hvilket har medført, at rigtigt mange kunder bestiller pakker til levering i en af de mange pakkebokse, der er opstillet i Sønderborg”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har især i år mærket, at pakkemængden til levering igennem vores postbutik er faldet markant, og det tager vi nu konsekvensen af og lukker for personlig udlevering af pakker i Borgen Welcome”, siger han og tilføjer:

”Men naturligvis kan Borgen fortsat fungere som afhentningssted for både GLS og Post Nord pakker. Vi har aftalt at GLS pakker fra mandag den 23. maj vil kunne hentes i den nye store Bog & Idé-butik i centret og i forhold til Post Nord, har vi fået sat et kæmpe stort postpakkecenter i indgangen til centret ved vores parkeringskælder P-1. Her kan kunderne både afsende og afhente pakker, der ekspederes af Post Nord. De øvrige postanliggender henvises til posthuset, der er i Føtex på Perlegade”.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...