Kongelig Ballet kan stoppes af regn – følg med på SønderborgNYT

6. juni 2022 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune krydser fingre for, at vejret viser sig den pæne side, når der om få timer er Kongelig Sommerballet ved slottet i Augustenborg.

“Skulle eventuelt regnvejr gøre det for farligt for danserne, aflyses der først i allersidste øjeblik. Det betyder, at der kan danses i tilfælde af regnvejr, hvis balletmester Nicolai Hübbe vurderer, at det ikke udgør en risiko for danserne”, fortæller forvaltningen Kultur, Fritid og Borgerskab til SønderborgNYT.

Følg med på SønderborgNYT i timerne frem til Den Kongelige Ballet skal optræde. Vi skriver straks, hvis balletchefen aflyser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro forventer arrangørerne, at flere end 1000 mennesker tager del i de gratis glæder ved dette års kongelige sommerballet i Augustenborg  Slotspark klokken 19.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...