Opfordring: Stem på tilhængere af en Als-Fyn broforbindelse

17. november 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse fra Foreningen Als-Fyn Broen:

Foreningen Als-Fyn Broen opfordrer til at stemme på kandidater, der støtter etableringen af en fast forbindelse mellem Als og Fyn, til kommunal- og regionsrådsvalget på tirsdag.

Dorte Seeberg fra Als-Fyn Broen opfordrer os til at stemme på dem, der vil arbejde for en bro.

Virksomhedsejer Dorte Seeberg, Sønderborg,  er med i foreningen til Als-Fyn Broen – og hun opfordrer os til at stemme på dem, der vil arbejde for en bro.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Foreningen peger på, at den faste forbindelse mellem Als og Fyn er et vigtigt emne for den langsigtede udvikling i hele Region Syddanmark. Foreningen Als-Fyn Broen er uafhængig af partipolitik, men vi opfordrer alle til at stemme personligt på en af de mange kandidater fra forskellige partier, der vil arbejde for en bro mellem Als og Fyn, siger foreningens formand Mogens K. Nielsen, der bor på Sydfyn.

Ønsker broen snarest muligt

Hele Region Syddanmark har behov for dynamik og udvikling, og Foreningen Als-Fyn Broen ønsker at få etableret den faste forbindelse hurtigst muligt, så vi snart kan få glæde af de mange fordele, som en broforbindelse vil give. En fast forbindelse mellem Als og Fyn vil for alvor kunne give vort område et tiltrængt løft, og derfor opfordrer vi vælgerne til at tænke på forbedring af fremtiden, når der skal stemmes på tirsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt bliver bedre, når vi får en bro til Fyn.

Alt bliver bedre, når vi får en bro til Fyn.

Foreningen mener, at broen vil binde Region Syddanmark sammen og dermed skabe dynamik, vækst og udvikling. Den faste forbindelse vil på mange områder give et stort løft til Fyn, Als og Sønderjylland, og derfor skal vi ikke tøve med at igangsætte projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broen åbner for mere liv

En bro mellem Als og Fyn vil binde Region Syddanmark bedre sammen på flere måder, for eksempel erhvervsmæssigt, uddannelsesmæssigt, kulturelt og trafikmæssigt. Endvidere vil en fast forbindelse mellem de to landsdele give mange flere jobmuligheder for personer på begge sider af Lillebælt. Mogens K. Nielsen forklarer, at med en bro vil der dukke nye beskæftigelsesmuligheder op, når man kan bo i Sønderjylland eller på Als og arbejde på Fyn eller omvendt, hvilket stort set er umuligt i dag. De mange flere jobmuligheder for begge i familien vil samtidig danne grundlag for større bosætning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Foreningen Als-Fyn Broen er uafhængig af partipolitik og åben for alle, som støtter tanken om den faste forbindelse. En ønskværdig fremtid er noget, vi selv bestemmer, og jo før vi kommer i gang, jo tidligere har vi broen og dermed vækst og udvikling, siger Mogens K. Nielsen.

Man kan læse mere om foreningen på hjemmesiden www.als-fynbroen.dk, og det er også muligt at melde sig ind i foreningen via hjemmesiden.

 

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...