180 hyggede sig til Ringridermiddag i Gråsten

15. juli 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Gråsten Ringriderforening, Andreas Nøhr, bød de 180 gæster, som fredag aften deltog i Ringridermiddagen velkommen – og der var en særlig velkomst til formanden for Ringriderfesten og formanden for Broager Ringridning.

”Nu skal jeg jo ikke ’skyde’ på ringridningen i Sønderborg og Broager, men jeg vil sige, at I skal passe lidt på. Antallet af ryttere er jo faldende hos Jer, mens vi har samme antal, som vi havde i 2019”, sagde formanden.

Lørdag og søndag kommer der mellem 170 og 180 ryttere, som først rider med i optogene – og derefter dyster i galgerne om konge, kronprins- og prinse-titlen.

Du kan SE BILLEDER HER.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...