I aften er der igen gratis koncert i Gartnerslugten

26. juli 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

I aften forventes det, at mennesker fra nær og fjerne strømmer til Gartnerslugten i Rinkenæs, hvor der fra klokken 19:30 er gratis udendørs-koncert med Macnas Croi, der består af Annette O’Driscoll, Pia Hein O’Driscoll, Brian Hein O’Driscoll, Thomas Eoin O’Driscol, Bodhrán, Georg Forchhammer og Jesper Gloor.

Det er de frivillige brandmænd i Rinkenæs, Borger og Familie-foreningen samt idrætsforeningen, der står bag koncerterne – og de disker op med kaffe, kage, is, slik, drikkevarer, pølser og andet, så der kan komme lidt penge i foreningskasserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal ikke betales entré, men det er velset, at man lægger et beløb i indsamlingsbøsserne, så der er penge til el og Koda-afgifter.

Hver sommer er der seks koncerter i Gartnerslugten og musikerne nyder at spille netop der, fordi publikum bakker stedet op, har de frivillige brandmænd tidligere sagt til SønderborgNYT.

Næste tirsdag er det Southern Comforts, som leverer underholdningen.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...