Flora Miranda udstiller i Augustenborg_Project

Pressefoto
Pressefoto
27. juli 2022 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Flora Mirandas udstilling på Augustenborg_Project – som åbner den 6. august med en fernisering fra klokken 15 til 17 – End of Matter, bevæger sig ind i det kæmpestore felt, der hedder cyber-vers, og udforsker begreberne simulation og liv. Den udløser spørgsmål om forskellige virkeligheder og om betydningen og eksistensen af materiel og immateriel viden.

Flora Mirandas værker undersøger, hvordan modedesignerens rolle i dag ændrer sig i overgangen mellem online-verdenen og den fysiske verden, skriver Augustenborg_Project.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er den traditionelle håndværksmæssige viden stadig relevant, og hvad ville der ske, hvis modedesignere udelukkende arbejdede digitalt?

Vil udviklingen i modeverdenen gå endnu hurtigere med automatiserede design-bots?

I Flora Mirandas arbejde har den hybride viden om begge verdener været relevant lige fra begyndelsen.

Flora Miranda er visuel kunstner og modedesigner og arbejder i Antwerpen og Wien. Efter at have taget en mastergrad fra Kunstakademiet i Antwerpen arbejdede hun i en periode freelance for Iris Van Herpen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden 2018 har Miranda præsenteret sine kreationer under Haute Couture-ugen i Paris.

I 2017 grundlagde hun ”IT Pieces”, et firma, der hjælper virksomheder med at kommunikere og visualisere deres data.

Mirandas værker bliver godt modtaget i den internationale kunstverden, hvilket har medført deltagelse i udstillinger: HEK Basel, MAK Wien, PDC Los Angeles,  der har været museumsindkøb fra MKG Hamburg og priser, Good Design Award.

Augustenborg_Project, som bor på Palævej i Augustenborg, har åbent tirsdag – søndag mellem klokken 10 og 16.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...