Der skal laves en lokalplan for Egevej i Adsbøl

10. august 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Den sidste grund i Egevejudstykningen i Adsbøl er solgt og forvaltningen foreslår at udvikle et areal ved Egevej til enfamiliehuse og/eller tæt-lav boliger. Sønderborg Kommune ejer matrikel nummer 255a i Adsbøl, som ligger umiddelbart syd for de eksisterende enfamiliehuse på Egevej. Forvaltningen foreslår, at en del af matrikel nr. 4 i Adsbøl inddrages i lokalplanområdet for at fremtidssikre udstykningen.

Området er i kommuneplanen udlagt til boliger og ligger inden for landsbyafgrænsningen. Projektet kræver, at der udarbejdes en lokalplan – og tirsdag sagde de folkevalgte i Teknik-, By- og Boligudvalget god for, at den bliver lavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For os i Venstre er det vigtigt med boligudvikling i landdistrikterne, og vi bakker fuldt op om at sætte gang i den her lokalplan i Adsbøl, dog skal vi være obs på trafikafviklingen fra det nye boligområde”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

Forvaltningen har planer om at holde et borgerinformationsmøde i den offentlige høringsperiode.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...