Lokalplan skal bane vejen for byggeri på Helene Hanssensvej

Tage Petersen, Venstre, Privat foto
Tage Petersen, Venstre, Privat foto
10. august 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har modtaget et projekt for udvikling af projektarealet ved Helene Hanssensvej i Sønderborg til boligområde. Bygherre ønsker at udvikle arealet som boligområde med tæt-lav boligbebyggelse, såsom række-, dobbelt- og klyngehuse.

Forvaltningen vurderer, at det ansøgte projekt er i overensstemmelse med kommuneplanrammen for området, som er udlagt til tæt-lav- og etageboligbebyggelse, samt rekreativt område. Området er ikke lokalplanlagt.

Forudsat udvalgets godkendelse sendes lokalplanforslaget i offentlig høring i fire uger. Forvaltningen planlægger ikke et borgermøde i forbindelse med den offentlige høring, fordi lokalplanen ikke vurderes at få væsentlig betydning for nærområdets brugere. Den offentlige høring vurderes derfor at være tilstrækkelig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ikke så mange udvidelsesmuligheder for Sønderborg by, så derfor er vi nød til at kigge på fortætning i nogle områder – uden at vi mister for mange grønne frirum”, siger Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT..

“Vi synes, det her er et spændende projekt i et attraktivt område og tror, der bliver rift om boligerne – foreløbig fuld opbakning fra Venstre til at sende lokalplanen i høring”.

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...