Afslag på ophold: Ukrainske flygtninge har brug for hjælp til at komme til Hamborg Lufthavn

16. august 2022 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Med stor respekt til alle beder jeg om hjælp fra beboerne i Augustenborg eller Sønderborg, som kan tage mig, mine børn og tre store kufferter fra Augustenborg til Hamburg Lufthavn om eftermiddagen ved frokosttid den 28. august. Vi skal med flyveren kl. 21:45.

Mine børn og jeg ankom til Danmark den 4. juni og nu er vi i Augustenborg-centret for ukrainske flygtninge, skriver Oksana, som er i asylcentret i Augustenborg, på Facebook.

Kan I hjælpe, så ring venligst til mig på telefon 9167 5957, skriver Oksana, der er mor til sønnen Daniil og datteren Diana.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ministeriet sendte et afslag på vores ansøgning om en midlertidig opholdstilladelse, fordi vores første værtsland var Bulgarien. Derfor er vi tvunget til at vende tilbage til Bulgarien.

Jeg var i stand til at købe flybilletter Hamborg – Varna. Det store problem er nu, hvordan med to børn og tre store kufferter kommer fra Augustenborg til Hamborg.

Venligst søde mennesker, hjælp!

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...