Danfoss Orkestrets vandkantskoncert blev et tilløbsstykke

24. august 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften var der rigtigt mange mennesker samlet på og ved terrassen ved Sønderborg Lystbådehavns klubhus og det skyldes, at Danfoss Orkestret havde ringet til lystbådehavnen og tilbudt at komme og spille en times tid.

Tom Sivertsen fra Café Marina stod klar med ringriderpølser og kolde drikke, så tonerne fra orkestret kunne nydes med et glas koldt fadøl eller et glas vin i hånden.

Orkestret spillede flere stykker musik, som folk kendte og der i blandt musik fra Queen.

“Queen havde skrevet et musiknummer, som deres pladeselskab ikke ville indspille. Det gjorde, at Queen fyrede selskabet og lavede deres eget og så kunne de indspille Bohemain Rhapsody, som er blandt de allerbedste, som bandet har lavet”, sagde dirigenten, inden Danfoss-musikerne gav deres version af verdenshittet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter koncerten blev der selvfølgelig råbt på ekstranummer – og heldigvis havde Danfoss Orkestret et nummer i ærmet.

“Vi slutter med Bittens March”, sagde dirigenten.

Du kan SE BILLEDER HER.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...