Kom og hør indenrigs- og boligministeren fortælle om udviklingen af landsbysamfund

4. september 2022 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen besøger klokken 16 i morgen, mandag, Sønderborg, hvor han i MultiKulturhusets sal – med vægt på fremtiden for de danske landsbyer og landsbylaug – vil fortælle om de sidste nye tiltag indenfor sit ministerområde – samt om fremtidige planer for udvikling af landsbysamfundene.

Der tales i disse år meget om forskellen på land og by, og heldigvis arbejder flere partier på Christiansborg på at udligne forskellene, så vilkårene bliver mere lige for danskerne – uanset hvor man bor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og stil spørgsmål til ministeren – og deltag i debatten. Der er mange interessante emner – f.eks. loft på huslejestigninger – som også varetages af Indenrigs- og Boligministeriet. Så mødet bliver helt sikkert ikke kedeligt.

Entré på 25 kroner, inklusiv en sandwich og kaffe, kan indbetales på MobilePay til 31 42 43 69, Erik Stenumgaard.

Arrangør er Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen, men mødet er offentligt, og alle er velkomne!

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...