Soroptimisterne deler Verdens Bedste Nyheder ud – også på udstillingen Now 2030

6. september 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Soroptimister International, Sønderborg deltager i udstillingen NOW 2030 på torsdag og på fredag. Pavillonen er åben i tidsrummet 10.00 -16.00 på Skøjtebanens plads i Sønderborg.

På udstillingen fortæller klubbens medlemmer om klubbens arbejde og hvordan der arbejdes med de 17 Verdensmål. Verdensmålene indgår altid i programmet. Der er også muligt at høre om de forskellige projekter der arbejdes med bl. a. lokalt, nationalt og internationalt, skriver Soroptimisterne.

Fredag morgen deles Verdens Bedste Morgen ud på Togstationen, EASV, SDU, AGS, BCSYD og Sønderborg Statsskole og mellem kl. 10.00 – 16.00 også på udstillingen NOW 2030.

Artiklen fortsætter under annoncen

Verdensmål nr. 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner er årets tema i Verdens Bedste Morgen. Der stilles spørgsmålstegn ved, hvad fred er. Er det fraværet af konflikter eller noget andet. Verdens Bedste Nyheder tror på, at nuanceret viden skaber håb og at håb skaber motivation til handling.

Soroptimisterne byder velkommen til nogle hyggelige dage på Udstillingen NOW 2030.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...