Mads Langer på scenen i Sergenten

11. september 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag aften var der dinnerkoncert i Sergenten, hvor gæsterne nød en god menu, som var sat sammen af Hotel Alsiks Jesper Koch – og han var selv i kokketøjet for at være tæt på, når personalet servere de lækre retter.

Flere af gæsterne fortalte, at maden havde været ret fantastisk og også, at der var en rigtig god stemning ved de lange borde.

Efter spisningen kom Mads Langer på scenen, hvor han skulle spille en intimkoncert.

“Jeg synes, det er rigtigt dejligt at være i Sønderborg og jeg har jo tidligere spillet på Hotel Alsik, sagde Mads Langer og fortalte videre, at han altid har kendt Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min far er herfra, men da han mødte min mor flyttede han til Aabenraa, hvor jeg kom til verden”.

Efeter at have sunget den første sang, fik Mads Langer øje på Peter Mads Clausen og frue.

“Jeg ved godt, jeg bruger navnet Mads Langer, men i virkeligheden hedder jeg Clausen. Det synes jeg lige, I skal huske, når I en gang skal skrive testamente”, sagde han og skyndte sig at tilføje, det var gas.

Du kan SE BILLEDER HER.

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...