Har du en god forretningsidé? Så deltag i I-Pris 2022 og vind flotte præmier

HandelEnkelt, genanvendelse af engangspaller vandt I-PRIS 2021
HandelEnkelt, genanvendelse af engangspaller vandt I-PRIS 2021
20. september 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Vækstråd ønsker at understøtte de lokale, innovative og bæredygtige forretningsidéer og, traditionen tro, sættes der fokus på, og kårer den bedste, nye forretningsidé, når Sønderborgs lokale iværksætterkonkurrence I-PRIS 2022 hylder de gode eksempler og inspirere flere til at forfølge deres gode idé.

Så er du iværksætter, bor i Sønderborg Kommune og vil stå frem og pitche din idé foran et krævende dommerpanel og Sønderborgs erhvervsliv, så skal du tilmelde dig I-PRIS konkurrencen senest den 28. oktoberkl. 12:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid er der flotte præmier på spil. 1. præmien består af en kontant pengepræmie på 25.000 kroner sponsoreret af Broager Sparekasse, et gratis kontor i Domicilets startup miljø i 12 måneder, struktureret vejledningsforløb med Sønderborg Vækstråds erhvervskonsulenter i 12 måneder samt mulighed for coaching og sparring med medlemmer af det lokale bestyrelsesnetværk Best.Syd, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

2. til 5. præmien består af en kontant pengepræmie på 5.000 kroner samt gratis vejledning og sparring med Sønderborg Vækstråds erhvervskonsulenter. Vinderen af I-PRIS 2022 kåres i finalen til Årets Business Event, der afholdes torsdag den 1. december på Det Blå Gymnasium, Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan tilmelde dig I-Pris 2022 her.