Den 18. oktober er der Åbent Hus hos Borgerforeningen

28. september 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Borgerforeningen og Skyttelauget i Sønderborg vil, som så mange andre foreninger efter corona-pausen, gerne have flere og nye medlemmer.

Derfor holder Borgerforeningen åbent hus for de seneste nye medlemmer og andre interesserede tirsdag den 18. oktober kl. 18.30 i Kulturhuset – Skyttehuset, Skovhuse 11 på Kær halvø.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Repræsentanter fra Borgerforeningen og Skyttelauget vil fortælle om Borgerforeningen, Skyttelauget og Kulturhuset – Skyttehuset, der blev erhvervet i 2012.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange kender Borgerforeningen for blandt andet årets to loppemarkeder, koncerterne i Kulturhuset – Skyttehuset og ikke mindst skyttefesten og kongeskydningen, hvor skyttebrødrene med fuld musik og den nye skyttekonge i front går gennem byen i forbindelse med markedsdagene og bliver modtaget på Rådhuset af borgmester Erik Lauritzen.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...