Genbrugspladserne kan få kortere åbningstider

30. september 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Forsyning arbejder på at optimere deres energiforbrug og finde besparelsesmuligheder i deres virksomhed. De foreslår, at reducere åbningstiderne på genbrugspladserne, så lysforbruget i de sene aften- og nattetimerne undgås.

Det betyder, at Sønderborg Kommunes ordning om døgnåbne genbrugspladser vil skulle ændres i en midlertidig periode. Det gælder for de fem  døgnåbne genbrugspladser Glansager, Vesterlund, Skodsbøl, Gråsten og Sundeved.

Forvaltningen foreslår, at ændringen i genbrugspladsernes åbningstider skal træde i kraft den 17. oktober og gælde frem til den 1. maj 2023, hvor åbningstiderne vil være fra kl.6.00 til kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det bliver sådan, er op til de folkevalgte i Natur-, klima og Miljøudvalget, som tager en beslutning, når der er møde den 5. oktober.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...