Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet.

Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme i december 2021, da Pernille Refshauge stoppede i stillingen.

Erhverv og Turisme er en del af forvaltningen Kultur og Erhverv, og ambitionen er at styrke både kultur- og erhvervsområdet og sikre endnu bedre sammenhæng og koordinering mellem erhverv, handel og turisme samt kultur og event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lasse Sønderup får til opgave – sammen med sine medarbejdere – at videreudvikle samarbejdet med det lokale erhvervsliv, som Sønderborg Kommune gennem de seneste år har styrket væsentligt. Som en del af dette er Erhvervsservice etableret og fungerer som én indgang for kommunens virksomheder. Erhverv og Turisme holder til i ‘det blå hus’ på Rådhustorvet og det fungerer som fysisk indgang for erhvervslivet.

Chefen for Erhverv og Turisme skal samtidig være en del af samarbejdet med de forskellige turismeaktører og være med til at videreudvikle turismelandskabet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Før Lasse Sønderup kom til Erhverv og Turisme, var han leder af Job og Virksomhed i Jobcenteret.