Knallertklubben Æ Drengeræv indvier deres klubhus

14. oktober 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, fredag, indvier vores klubhus her i Kværs og der er besøg af naboer, andre knallertklubber og andre som har lyst til at se vores lokaler”, siger Allan Philipsen fra knallertklubben Æ Drengeræv Synnejylland.

“Her på indvielsesdagen har vi besøg af L:RON:HARALD, der har malet flot kunst på væggene”, siger Allan Philipsen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at klubben består af en flotk gamle drenge, som synes, det er sjovt at køre på knallert igen.

“Vi er tolv medlemmer i vores klub og vi har haft lukket for nye, imens vi har arbejdet på at lave klublokaler. Men nu åbner vi igen, så nye kan komme med på holdet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede inden L:RON:HARALD klippede snoren til klubhuset, var der kommet en pænt stor flok gæster – og der kom flere til. Selvfølgelig også andre knallertklubber.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...